کد خبر 554726
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۱:۳۶

متخصص تغذیه با بیان اینکه افراد دچار بیماری میگرن باید در رژیم غذایی خود دقت کنند، گفت: شکلات، مرکبات و غذاهای پرنمک درد را در بیماری میگرن تشدید می‌کند.

به گزارش مشرق، شهرام خزایی گفت: یکی از بیماری‌هایی که بیمار با سردردهای بدی مواجه می‌شود میگرن است که بسیار دردناک است و گاهی اوقات بیمار درد خارج از تحمل افراد می‌شود.

وی افزود: این بیماری که یک نوع سردرد مزمن محسوب می‌شود و در خانم ها بیشتر دیده می‌شود که البته با بالا رفتن سن رو به بهبودی می‌رود.

متخصص تغذیه گفت: حالت تهوع، کم اشتهایی و اختلالات بینایی را می‌توان از عوارض میگرن نام برد که افراد باید مراقب این عوارض باشند و تا می‌توانند از محیط های استرس‌زا دور بمانند و از تغذیه مناسبی برخوردار باشند.

خزایی تصریح کرد: افرادی که دارای بیماری میگرن هستند باید بدانند رژیم غذایی در تشدید میگرن بسیار موثر است؛ شکلات، نوشیدنی‌های الکلی، مرکبات و غذاهای پرنمک درد را در میگرن تشدید می‌کند که باید مراقب باشند.

وی ادامه داد: افراد میگرنی هرگز دخانیات استعمال نکنند و گرسنه نمانند تا بتوانند بیماری خود را کنترل کنند.

متخصص تغذیه گفت: افراد باید بنا به شرایط جسمانی خود خوراک خود را تنظیم کنند و به نوعی دکتر خود باشند تا کمتر دچار عوارض‌های گوناگون شوند.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • عباس ۰۸:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۲
    0 0
    محض اطلاع : ممکن است بادمجان سیر و گوجه فرنگی هم حمله میگرن را شروع و یا تشدید کند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس